Jag har inget liv :-)

Min dotter "skäller" på mej för att jag inte skriver nåt här, ska jag vara ärlig finns de tinget att skriva. Jag jobbar, äter, sover och vanligtvis tränar jag. Nu har jag haft onti halsen och får inte träna , vilket gör mej lite sur.
har bestämt mej för att gå ut lite mer....än son nu, inte alls :-)
Nu är jag uppbokad hela helgerna fram till december.....hur ska jag orka det?????

Jag är så glad för att Johanna har kommit in på sina kurser, Pedagogiskt ledarskap och Barn, kultur och fritid, på ÅSÖ gymn. Som tur är jobbar hon kvar på fritidsgården på kvällarna, så jag kan gå förbi och hälsa på ibland.

I helgen skall jag hälsa på några kompisar och äta middag, bowla och gå på pub, det blir kul.

Nu skall jag gå hem!!!

kramar

Höst=tråkigt 2

Missförstå mej inte. Höstdagar med klarblå himmel, sol och vackra färger är kanon. Likaså att mysa med tända ljus när det blåser och regnar, det är inte dumt det heller. Jag tycker bara att det är extra svårt att gå upp ur den varma sängen när det är mörkt och kallt ute och sommaren inte var så kanon. Men inga höstdepprisioner här inte :-)))

Soffi-Propp

Höst=tråkigt?

Nu är det verkligen höst! Det är kallt och nu hörde jag att det skall komma snö, varför känner man sej alltid lika oförberedd? Vi bor ju i norden!
Kollade in varma jackor men 4000 känns lite mycket :-/

Tycker inte att det händer nåt kul just nu så jag ringde upp massa kompisa och bokade upp mej hela oktober & november :-)

I helgen skall Amanda vara hos mej men deras band har fått spelning i Jönköping så hon åker redan på fredag och kommer inte hem förens på söndag :-(
Ska ta en afterwork på fredag med en kompis jag inte sätt på länge och på lördag blev jag bjuden på middag hos en annan kompis, trevligt.

Dras med en förkyldning som inte vill bryta ut men den går aldrig över heller....wiskyn är slut också :-(
Kanske man skulle ha ett litet hemma-SPA på söndag och mysa till det lite......

Varm kram till alla frusna.
S